SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
KFUM Skellefteå

FAQ - Ofta ställda frågor

Här kommer ni kunna hitta frågor vi ofta får angående Parkouren!

 

 

Har ni själva några frågor kan ni skriva in de till följande ställen:
- KFUM Skelleftå:
  kansli@kfumskelleftea.se

 

- Skellefteå parkour instagram:
   Klicka här för att komma till instagrammen

Fråga: Träning på loven?

Svar: Det är ingen träning loven.

Fråga: Hur går man upp i grupp?

Svar: För att gå upp i grupp måste du kunna dem mest centrala teknikerna samt ha en förståelse hur de mesta andra tekniker vi går igenom fungerar. Om man inte har bra koll på vissa tekniker blir det svårt att komma vidare. Det är även viktigt att uppföra sig bra på träningarna, leker man mycket kan de bli en fara för en själv och andra vid mer avancerade tekniker.

Fråga: Får föräldrar komma och kolla på?

Svar: Helst inte. Som förälder, syskon eller vän kan man vara ett störningsmoment eller skapa en känsla att man måste prestera över sin förmåga. I vanliga fall är annan än den aktiva tillåten att komma och titta på första och sista träningen. Men till anledning av pandemin så har vi gärna så lite besök i hallen som möjligt.

Fråga: Kan man komma och testa?

Svar: Helst inte. Vill man komma och testa på är det bästa att skriva till KFUM Skellefteås kansi (kansli@kfumskelleftea.se) så får mailet vidare befodras till oss tränare som får se i våran planering och se om det går att lösa för stunden.

Förhoppningar är att kunna ha något typ av testa på tillfälle när pandemin är över men förtillfället är det svårt att anordna.

Fråga: Ska man ha inneskor eller inte?
Svar: Det är väldigt sällan ett måste att ha inneskor, det viktiga är att man ska vara bekväm när man tränar. Men man ska alltid ha med sig inneskor utifall det skulle behövas. Av hygieniska anledningar så vill vi tränare helst se att alla har åtminstone sockar på sig, här rekommenderas grepp sockar.
Fråga: Kan man kontakta ledarna?

Svar: Ja, vi som är ledare går att nås på olika vis. Enklast är att kontakta KFUM Skellefteås kansli (kansli@kfumskelleftea.se) så får mailet vidarebefordras till oss ledare. Annars så har vi en instagram sida vid namn "SkeParkour" dit man kan skicka DM;s(Direkt meddelanden), där laddas även annan information upp och lite inspirations trick.

 
Vi stödjer KFUM Skellefteå